Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
Referenciáink
Keressen referenciáink között!

A Glósz és Társa Pénzügyi Tanácsadó Iroda az elmúlt években a számos sikeres megbízásnak köszönhetően számtalan referenciával rendelkezik, a pénzügyi és gazdasági tanácsadás, az innovációs projektek, a forrásszerzés,, a viszza téritendő és vissza nem térítendő támogatások, a forrásszerzés, a projekt menedzsment területéről. Projetjeink így referenciáink száma ezres nagyságrendű, így nyugodtan elmondhatjuk, hogy ezen a területen majd minden szegmensből rendelkezünk tapasztalattal. Az alábbiakban referenciáink között tallózhat a tistelt érdeklődő, referencia keresőnk különböző szempontok szerint csoportosítva segíti a megfelelő referencia gyors megtalálását.

Referenciáink régiók szerint
Referenciáink régiók szerint

Páyázatírás, forrásszerzés, pénzügyi tanácsadás, innováció menedzsment témakörben az ország különböző régióiban számos projekthez kapcsolódóan rendelkezünk referenciákkal. Referenciáink a régió kiválasztását követően a Tovább gombra kattintva érhetőek el.

Referenciáink iparágak szerint
Referenciáink iparágak szerint

Társaságunk pénzügyi-gazdasági szolgáltatásokat nyújtva a gazdaság majd minden területén tevékenykedik, számos iparág szereplőinek tudtunk segíteni az elmúlt években.. Referenciáink az iparág kiválasztását követően a Tovább gombra kattintva érhetőek el.

Referenciáink szolgáltatásaink szerint
Referenciáink szolgáltatásaink szerint

Szolgáltatásaink 7 fő témakörben a pályázatírástól a pénzügyi és innovációs tanácsadáson keresztül a projektmenedzsmentig széles területet fed le. Referenciáink a szolgáltatás kiválasztását követően a Tovább gombra kattintva érhetőek el.

Referenciáink megvalósított projektek szerint
Referenciáink megvalósított projektek szerint

Társaságunk több mint 2000 projektben működött közre partnereinknél pályázatírás, gazdasági, pénzügyi tanácsadás, innovációmenedzsment területen. Referenciáink a projekt típusának kiválasztását követően a Tovább gombra kattintva érhetőek el.

Referenciáink bevont támogatások típusai szerint
Referenciáink bevont támogatások típusai szerint

Társaságunk az elmúlt években közel 300 pályázat és támogatás keretében több mint 500 milliárd forint értékben tudott forrást biztosítani partnereinknek. Referenciáink a támogatás típusának kiválasztását követően a Tovább gombra kattintva érhetőek el.

Részletes referencia kereső
Részletes referencia kereső

Gazdasági, pénzügyi, innovációs, k+f szolgáltatásaink témakörében referenciáink további szempontok és paraméterek  alapján, akár konkrét cégnévre szűrve is kereshetőek és áttekinthetőek . Részletes referencia keresőnk a Tovább gombra kattintva érhető el.

Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO