Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.08.06

Rekord gyorsasággal fogadta el a Pro Régió az elszámolást!

20 nap leforgása alatt került elfogadásra a Pro Régió Nonprofit Kft. részéről a FULL Asztalosipari Fővállalkozó Kft. professzionális faipari gépek beszerzésére irányuló pályázatának záró elszámolása. Társaságunk segítségével került benyújtásra a FULL Asztalosipari Fővállalkozó Kft. KMOP-1.2.1-13/A jelű pályázatának záró elszámolása, aminek eredményeként a társaság 20 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott.

 

A FULL Kft. 1991 óta foglalkozik nyílászárók, elsősorban egyedi belső ajtók gyártásával. A társaság mikro-kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése címmel nyújtott be pályázatot. A fejlesztés során a társaság az eddigi műszaki és technológiai hiányosságokat szüntette meg, a projekt megvalósítása során megvásárolt és üzembe helyezet egy Holzma HPP 300 táblafelosztógépet és egy Homag Venture 316 XXL Future CNC megmunkálóközpontot. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. Társaságunk aktív szerepet játszott a pályázat elkészítésében és a projekt elszámolásában egyaránt. Munkatársaink kívánó munkájának köszönhetően a közreműködő szervezet 20 nap alatt elfogadta a kifizetési kérelmet és záró beszámolót, és megkezdték a támogatás kifizetését.

 

<p style="" margin-right:3.0pt;text-align:justify"="">Budapest, 2014. augusztus 05.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO