Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.01.29

Sikeres gombaipari fejlesztések társaságunk közreműködésével

A Bio Fungi Csoport 285 millió forint összegű fejlesztést hajtott végre 2013-ban, amelyhez 99,9 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el, valamint 150 millió forint támogatott hi-telt vett igénybe, társaságunk közreműködésével.

 

A Bio Fungi Csoport (a továbbiakban: Csoport) két tagvállalata (Bio Fungi Kft., Eurochamp Kft.) 285 millió forint összegű fejlesztést hajtott végre ócsai gombatermesztő üzemében, 2013-ban. A fejlesztések a helyben termelt és a belföldi kistermelőktől felvásárolt gomba feldolgozásához szükséges feltételek megteremtésére irányultak. A fejlesztések a Csoport középtávú, a kínálat versenyképességének növelésére irányuló stratégiai tervének részeként, az alapanyag feldolgozottsági szintjének javítására irányultak. A Csoport két pályázat keretében összesen 99,9 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kezelt, kertészeti fejlesztések megvalósításához kiírt pályázatokon. A Cégcsoport kiemelkedő hitelképessége lehetővé tette mintegy 150 millió forint összegű, államilag támogatott hitel felvételét is, a fejlesztések megvalósításához. Ezzel a Cégcsoport jól ki tudta használni a forráspiacon aktuálisan elérhető kedvezmények szinte teljes körét. Társaságunk teljes körű pénzügyi tanácsadást nyújtott a Csoport részére a fejlesztés megvalósítása során. Ez a támogatások megszerzését és elszámolását, valamint a hitelfelvételek teljes körű lebonyolítását foglalta magában. A Csoport 2014. január hónapban vette használatba a fejlesztés során megvalósított eszközöket.

Budapest, 2014. január 27.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO