Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.12.08

Sikeres hitelbírálat a Soós Tészta Kft.-nél!

A Soós Tészta Kft. a társaságunk által készített, 230.894.760 ?Ft összegű, a Növekedési Hitelprogram keretében benyújtott hitelkérelme az OTP Bank által pozitív elbírálást nyert.

 

A társaságot 1994-ben száraztészták gyártására irányuló családi vállalkozásként alapította Soós Zoltán. Szinte a kezdetek óta, 1996 óta működünk együtt a Soós Tészta Kft-vel a folyamatos fejlesztéseinek támogatásában. A társaság a folyamatos fejlesztés, gépesítés eredményként mára Magyarország egyik legjobban felszerelt, és legkorszerűbb tésztaüzemét birtokolja. A társaság 2004. óta a ?Magyar Termék Nagydíj? büszke tulajdonosa.

A társaságnak a versenyképessége megőrzése érdekében folyamatosan meg kell felelnie az áruházláncok által megkövetelt feltételeknek. A társaság a fejlesztés során egy modern olasz tésztagyártó gépsort kíván beszerezni, ami lehetővé teszi a különböző tészták és csomagolóanyagok közötti gyors váltás lehetőségét, szolgálva ezzel a megrendelők specifikus kiszolgálását. A Soós tészta Kft. a folyamatos, sikeresen támogatott beruházásainak köszönhetően tudja megtartani piacvezető pozícióját.

Budapest, 2014. december 08.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO