Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2015.01.05

Sikeres kutatás-fejlesztési program a Stanctechnik Kft-nél!

A Stanctechnik Kft. közel 45 millió forint támogatást nyert el a ?Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása? programban az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 200 millió forint összköltségvetésű beruházásban egyedi nyomdaipari technológiát fejlesztett ki a cég, melyben társaságunk a Glósz és Társa kft. a pályázat megírásával, valamint az utókezelési munkálatok elvégzésével támogatja a Stanctechnik Kft-t.

 

A Stanctechnik Stancoló Ipari és Kereskedelmi Kft. által elkészült beruházás célja egy olyan új és egyedi nyomdaipari technológia kifejlesztése, valamint az ehhez tartozó technológiai gépsor kialakítása, amely a meglévő kötészeti gépekkel együtt lehetővé teszi kis- és közepes példányszámú szériák költséghatékony előállítását a kiadványgyártás területén. A projekt 5 egymásra épülő részből állt. Ennek során meghatározásra került a gyártási technológia, beszerzésre és beüzemelésre került a technológia, próbagyártások és a technológia módosítása valósult meg, kialakításra került a végleges gyártási technológia, valamint megvalósításra került a piaci bevezetés és a marketing kampány is. A projekt megvalósításához saját K+F tevékenység, anyagköltség, eszközbeszerzés, és marketing akció volt szükséges. A projekt keretén belül üzembe helyezésre került egy kötészeti gépsor: IBIS Smart-binder SB-2 tartozékokkal, egy OCÉ VarioPrint 6320 Ultra B3 fekete-fehér digitális nyomdagép, egy Canon image PRESS C6010 VPS színes digitális nyomdagép, valamint egy Prisma Prepare V5.1 és egy Adobe CS6 Design Standard is. A fejlesztés hozzájárult az új korszerű termék kialakításához, a társaság piaci pozíciójának és versenyképességének javításához.

Budapest, 2015.01.05.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO