Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.06.16

Sikeres mérlegmenedzsment társaságunk közreműködésével

Társaságunk idén is hatékonyan vett részt több társaság esetén, az éves beszámoló végleges formájának kialakításában. Ez a kedvező hitel- és lízinglehetőségek szélesebb körű elérése mellett, átlagosan 1-1,5 %-kal jobb kamatfeltételeket, éves szinten 0,5-4,5 millió forint bankköltség megtakarítást, és egyszerű hitelbiztosítéki feltételeket eredményezett, a szolgáltatásunkat igénybevevő partnereink részére.

 

A társaságoknak május végig kell lezárniuk előző évi éves beszámolójukat. Az éves beszámoló a társaságok bizonyítványa, amely létfontosságú a hitelképesség és a pályázati részvétel szempontjából. Társaságunk gazdasági tanácsadás keretében, figyelemmel kísérte több vállalat beszámolójának alakulását, szakmai tanácsaival befolyásolta az éves beszámoló végleges tartalmának kialakítását. Ezt a szolgáltatásunkat hívjuk mérlegmenedzsmentnek. A mérlegmenedzsment során segítettünk a cégek vezetőinek, hogy a bankok szemével lássák saját vállalatukat, és közös munkával a hitelképesség szempontjából lehető legoptimálisabb beszámolót alakítjuk ki. Társaságunk kétféle mérlegmenedzsmenti szolgáltatást nyújt. Egyrészt folyamatos tanácsadás keretében segítjük partnereinket hitelképességük megőrzésében és/vagy javításában. Ilyen együttműködésünk van a mezőkövesdi Kovács Vegyesipari Kft. és az áporkai Bio-Fungi Kft. társaságokkal. Ezek a vállalkozások javítani tudták hitelképességüket az elmúlt évek során társaságunk segítségével, ezért jelentős kamat- és banki költségmegtakarítást tudtak elérni. Partnereink másik részének olyan eseti mérlegmenedzsment szolgáltatást nyújtunk a beszámoló zárásának időszakában, ami lehetővé teszi, hogy hitelképessé váljanak, vagy ne veszítsék el hitelképességüket. Ilyen szolgáltatást vett igénybe a dunaharaszti Fa-Zon Bútor Kft. és a szirmabesenyői Ro-Pánt 95. Bt. Segítségünkkel ezek a társaságok jó szerkezetű, hitelképes mérleggel zárták az évet. Így olyan hitelfelvételi lehetőségekhez jutottak, amit megfelelő hitelképesség hiányában, eddig nem tudtak kihasználni.

Budapest, 2014. június 13.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO