Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2015.01.09

Sikeres raktárkapacitás, gyártástechnológia, és információs technológiafejlesztés a Garzon Bútor Zrt.-nél!

A Garzon Bútor Zrt. közel 136 millió Ft-ot nyert el, az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológia fejlesztés Operatív Programja keretében. A fejlesztés során a társaság raktárkapacitásának fejlesztése mellett a gyártástechnológia és az információs technológia is fejlesztésre került.

 

A beruházásból a társaság ingatlan beruházást valósított meg, mely keretében a tetőszerkezeten hajtott végre szükséges átalakításokat (felülvilágító átalakítása, gépészeti munkálatok) székesfehérvári telephelyén. Az építési beruházáson felül eszközbeszerzés is történt, mely alkalmával beszerzésre került 1 db Ligmatech ZHR05/L/105/S anyagvisszaállító gép, 1 db HOMAG KAL 310/9/A20 Airtec élzárógép, 1 db Holzma HPL400/43/22 szorítógerendás lapszabászgép, valamint az üzemeltetéshez szükséges hardverek és szoftverek is. A Glósz és Társa Kft. a projektmenedzsmenti feladatokat látja el a pályázatnál, ezzel támogatva a társaságot a sikeres elszámolásban, valamint az utókezelési munkálatok elvégzésében.

A Garzon Bútor Zrt. egy több cégből álló cégcsoport, melynek legfőbb tevékenysége a bútorgyártás. A társaság Magyarországon elsőként gyártott lapra szerelt bútorokat. Mára a társaság a közületi piac egyik tőkeerős, vezető bútorgyártója és kereskedője, mely elsősorban iroda-, egészségügyi-, felsőoktatási intézmények, iskolák, kollégiumok, szállodák, panziók részére tervez és gyárt bútorokat.

A társaság hosszú távú stratégiai célja versenyképességének javítása, innovációs és adaptációs képességének erősítése, melynek során a magasabb hozzáadott értékkel rendelkező termékek arányának növelése gyártási tevékenységének során. A piaci igényekhez való alkalmazkodás mellett a vevői igények minél magasabb szintű kiszolgálására törekszik a társaság. A társaság ennek érdekében valósította meg technológiai fejlesztését, melynek segítségével jelentős lépést tesz a versenyképesség növelése érdekében. A megvalósított projektnek köszönhetően a jelenleg 55 fő alkalmazott létszámot a társaság meg tudja tartani és folyamatosan tudja emelni a személyi jellegű ráfordításokat.

Budapest, 2015.01.09.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO