Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.02.24

Sikeres technológiafejlesztés a Türk-Műanyag Betéti Társaságnál

Sikeres technológiafejlesztést hajtott végre az egyedi műanyagipari megoldásokra szakosodott pilisvörösvári Türk-Műanyag Betéti Társaság. Társaságunk 17 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatás megszerzésével működött közre a fejlesztésben.

 

A pilisvörösvári Türk-Műanyag Betéti Társaság 1996-ban kezdte meg üzleti tevékenységét.  A társaság a kisebb sorozatokban gyártható műanyagipari termékek mellett, az elmúlt években főként nagy hozzáadott értéktartalmú egyedi műanyagipari megoldásai révén vált szélesebb körben ismertté a magyar piacon. A társaságot irányító Türk János elmondása szerint, a társaság régi célkitűzése volt a műszaki-technikai adottságok javítása egy új, nagy teljesítményű, korszerű CNC megmunkáló gép beszerzésével. Ehhez a fejlesztés során beszerzésre került gép jó feltételeket biztosított: Az új gépre alapozva ugyanis a társaság jelentősen javítani tudta műszaki-technikai képességeit, ezért ma már a bonyolultabb, nagyobb műszaki felkészültséget igénylő megrendelésekre is kompromisszumok nélkül tud vállalkozni. A társaság a 47,7 millió forint összköltségű fejlesztéséhez, 16,7 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el társaságunk közreműködésével 2013-ban, melynek az elszámolására és lehívására 2014-ben került sor. 

Budapest, 2014. február 23.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO