Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.18

Sikeres záró ellenőrzés a Detki Keksz Kft.-nél

A magyar piacon egyedülálló hibrid sütési technológia került bevezetésre a Detki Keksz Kft.-nél. A társaságunk közreműködésével végrehajtott beruházás a végére ért, és sikeresen megtörtént a projekt záró ellenőrzése is.

 

A halmajugrai Detki Keksz Édesipari Kft. édesipari lisztes áruk gyártásával foglalkozik, és mára belföldön piacvezetővé vált a keksz- és a linzertermékek gyártása és értékesítése terén. A versenyképesség megőrzése érdekében a társaság egy új hibrid sütési technológiát vezetett be a gyártás során, ami megfelel a népegészségügyi rendelet által preferált, jobb minőségű termékek előállítására. Az ehhez szükséges fejlesztést és beruházást társaságunk közreműködésével valósította meg a társaság. A GOP-1.3.1-11/B pályázat keretein belül valósult meg az új termékek fejlesztése, valamint az előállításukhoz szükséges eszközök beszerzése és üzembe helyezése. A beruházását követő helyszíni ellenőrzés július első hetében megtörtént. Az üzemben tett látogatás során az ellenőrök működés közben tudták megtekinteni az új gyártósort, valamint megkóstolhatták az új termékeket is. A közreműködésünkkel elkészített elszámolási dokumentáció ellenőrzése során az ellenőrök mindent rendben találtak, így újabb projekt megvalósulásában vettünk részt sikeresen.

Budapest, 2014. július 18.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO