Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.18

Sikeresen lezárult a székesfehérvári SZERFORM Kft telephely fejlesztési pályázata

A Közép-Dunántúli Regionális Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott ?A SZERFORM Kft. Telephelyfejlesztése? című, KDOP-1.1.1/C-2009-0038 azonosító számú projekt fenntartására vonatkozó kötelezettségek és vállalások vizsgálata kapcsán a 281/2006. (XII.23.) Kormányrendelet /4/2011. (I.28.) Kormányrendelet előírásainak megfelelően utánkövetéses záró helyszíni ellenőrzésre került sor 2014. július 16-án.

 

A társaság 2009 október 19-én elnyerte a Közép-Dunántúli Regionális Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott ?A SZERFORM Kft. Telephelyfejlesztése? című, KDOP-1.1.1/C-2009-0038 azonosító számú pályázatát, melynek keretében a társaságnak 12.595.721 Ft támogatást ítéltek meg. A társaság fejlesztésének fő irányvonala a telephely fejlesztése. A fejlesztés tárgya egy műhelycsarnok létrehozása volt. A fejlesztés célja az üzleti és gyártó tevékenység hatékony működtetéséhez szükséges feltételek megteremtése, egy 3 ütemben felépülő gyártókomplexum első ütemeként felépítendő 318 m2- es műhelycsarnok. A társaság a gyártócsarnokban helyezte el gépparkját és irodai háttér bázisát. A támogatási szerződés megkötésekor hatályos jogszabályok szerint a fenntartási időszak 2014. június 6-án lezárult, így a záró helyszíni ellenőrzésre sor kerülhetett.

A Közép- Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft-től kiérkezett ellenőrök, valamint kollégáink felkészülten érkeztek az ellenőrzésre, mely így hatékonyan és zökkenőmentesen zajlott le.

A helyszíni ellenőrzés megállapításairól jegyzőkönyv készült, melyben a SZERFORM kft által vállalt kötelezettségeinek a társaság maradéktalanul eleget tett, valamint a jegyzőkönyv hiánypótlás nélkül lezárult.  A társaság köteles a pályázati anyagokat 2020-ig megőrizni.

Budapest, 2014. július 18.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO