Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2015.02.09

Sikeresen megtartott innovációs fórum

A MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. a Glósz és Társa Pénzügyi és Innovációs Tanácsadó Irodával együttműködésben, ?Innováció a gyakorlatban ? Az innovációról a vállalkozásoknak egyszerűen? címmel, innovációs fórumot rendezett 2015. január 20. napján. A fórumon egy a Glósz és Társa Kft. által kifejlesztett egyedülálló technológia került bemutatásra, amely segíti a vállalkozásokat a vállalati innováció hatékony megvalósításában, alkalmazásában. Ezt az új és komplex technológiát még senki nem alkalmazta hazánkban, és külföldön sem.

 

 

A tematikus témájú, fórum jellegű rendezvény Kecskeméten, az Univer Product Zrt. új konferenciatermében került megszervezésre. A félnapos eseményen a védjegyhasználók két előadás keretében kaptak tájékoztatást a hatékony vállalati innováció megvalósításáról és gyakorlati megoldásokról.

A Glósz és Társa Pénzügyi és Innovációs Tanácsadó Iroda átfogó előadásában bemutatásra került, hogy az innováció és a kutatás-fejlesztés a vállalkozások hétköznapjaiban sok esetben jelen van, de ezt nem tudatosan, strukturált módon végzik. Áttekintést nyújtott arról, hogy mi ad az innovációnak most különös aktualitást a nemzetközi és a hazai gazdasági környezetben, hogy az innováció milyen közvetlen (adókedvezmények, támogatások) és közvetett (versenyképességi) előnyöket biztosít az ezzel foglalkozó vállalkozások számára. A Glósz és Társa által kidolgozott innováció menedzsment technológia lépésein keresztül a résztvevők gyakorlati útmutatót kaptak arról, hogy milyen feladatok és problémák merülnek fel az innovációval kapcsolatban, és ezeket hogyan lehet egyszerűen és hatékonyan megvalósítani. Ezt az új és komplex technológiát még senki nem alkalmazta hazánkban, és külföldön sem. Bemutatták, hogy az általuk összeállított cselekvéssoron keresztül, hogy tárható fel egy vállalat innovációs potenciálja olyan módon, ami a lehetséges előnyöket maximálisan kihasználja. A felvázolt esettanulmányok rámutattak arra, hogy hogyan működik, milyen előnyöket és megtérülési feltételeket biztosított az innováció menedzsment azoknál a vállalkozásoknál, akik alkalmazták. A jelenlévők kérdéseire adott válaszokkal megerősítésre került, hogy az innováció egyszerűen bevezethető és eredményesen alkalmazható a hazai vállalatok körében.
 

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO