Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.04

Sikertörténet a FULL Kft.-nél!

A FULL Kft. társaságunk közreműködésével 20 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott, a százhalombattai telephelyén sikeresen teljesített professzionális faipari gépek beszerzésére irányuló fejlesztéséhez.

 

A több mint 20 év tapasztalatával rendelkező FULL Kft. tevékenységének fő profilja az egyedi nyílászárók, ajtók gyártása. A megvásárolt CNC megmunkálóközpont a programozási lehetőségek kimeríthetetlen tárházával rendelkezik, így a mindenkori, igényeknek, divat iránynak megfelelő formákat, profilokat, idomokat képes előállítani a legnagyobb hatásfokkal.

A CNC megmunkálóközpont használatával a gyártási technológia több lépcsőben végrehajtott folyamatai egy lépcsőben végrehajthatóak, az előállított termékek professzionális minőséget képviselnek, és a berendezések optimális energiafelhasználásuk miatt költséghatékonyan üzemeltethetőek. Mindezek hozzájárultak társaság versenyképességének javításához, a bevétel növekedéséhez, valamint a professzionális minőség elérésével a partnerek szélesebb spektrumban történő kiszolgálásához.

Budapest, 2014. július 04.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO