Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.03.24

Stratégiai együttműködési megállapodás a Samsung szerszámgépek magyarországi forgalmazójával

Társaságunk stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Samsung szerszámgépek magyarországi forgalmazójával. Az együttműködési megállapodás értelmében társaságunk teljes körű pénzügyi tanácsadási szolgáltatást nyújt forrásszerzési területen (hitel, lízing, vissza nem térítendő támogatás) a Samsung szerszámgépek magyarországi vevői részére.

 

A Samsung márka szerszámgépek gyártására szakosodott koreai vállalata 2 éve kezdte meg európai terjeszkedését. A Samsung a nagy múltú japán Mori Seiki vállalattól vásárolt licencek felhasználásával kezdett saját szerszámgép termékcsalád kifejlesztésébe, és mára már világviszonylatban is kimagasló ár/érték aránnyal rendelkező szerszámgép termékcsaláddal rendelkezik. Társaságunk partnere, a német Samsung Werkzeugmaschinen GmbH., amely a Samsung márkájú szerszámgépek kizárólagos kis- és nagykereskedelmi forgalmazója Németországban, Ausztriában és Magyarországon. Az együttműködési megállapodás alapján társaságunk feladata két részből áll: Segítünk kialakítani olyan pénzügyi hátteret magyarországi pénzintézetek bevonásával, amelyre alapozva versenyképes finanszírozási feltételekkel lehet támogatni a kiskereskedelmi értékesítést. Másrészt támogatást nyújtunk azoknak a vevőknek, akik hitel, lízing és/vagy vissza nem térítendő támogatás felhasználásával kívánják megvásárolni a Samsung szerszámgépeket. Ehhez kiváló hátteret nyújt, társaságunk gépkereskedelem terén megszerzett szolgáltatási know-how-ja.

Budapest, 2014. március 24.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO