Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.05.30

Szerelőcsarnok építése a Nyír-Építő Kft-nél

A mátészalkai Nyír-Építő Kft. sikeresen befejezte új szerelőcsarnok építésére irányuló fejlesztését. Társaságunk 62,1 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatás megszerzésével, valamint a támogatás lehívásához szükséges projektmenedzsment feladatok lebonyolításával vett részt a fejlesztésben.

 

A mátészalkai Nyír-Építő Kft. 2001-ben került megalapításra. A társaság fő profilja magas- és mélyépítés. Az elmúlt években a társaság a kistérség meghatározó vállalkozásává vált, sikeres üzletpolitikájának köszönhetően. Az üzleti tevékenység gyors bővülése szükségessé tette a társaság által használt munkagépek karbantartásához, javításához szükséges műszaki-technikai feltételek kialakítását. A fejlesztéssel a társaság ennek az igénynek kívánt megfelelni. A fejlesztés során megépítésre került 334,13 négyzetméter alapterületű új csarnokban műhely, alkatrészraktár és iroda került kialakításra, és a karbantartási tevékenységhez szükséges műszerek és szerszámok is beszerzésre kerültek. Az új csarnok költséghatékony energiaellátása céljából, napelem és faelgázosító kazán került beépítésre. A fejlesztés lehetővé tette 5 munkahely megtartását, és 2 új munkahely létrehozásához is hozzájárult. Társaságunk a fejlesztés optimális forrásszerkezetének kialakításával, 65,1 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatás megszerzésével, és a támogatás lehívásához szükséges elszámolások lebonyolításával vett részt a fejlesztésben.

Budapest, 2014. május 30.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO