Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
Szerződési feltételek
Szerződési feltételek

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az www.glosz.hu weboldalt üzemeltető Glósz és Társa Pénzügyi, Gazdasági és Innovációs Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5.; cégjegyzékszáma: 01-09-469866; adószáma: 12153095-2-41 ; email elérhetőség: glosz@glosz.hu, telefonszám: +36 1 302 4443; továbbiakban: Szolgáltató) és a Glósz és Tsa. Kft. által az glosz.hu weboldalon (továbbiakban weboldal) nyújtott elektronikus szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Ügyfél) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek).

1. Általános tudnivalók

1.1. A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus szolgáltatásra, amely a www.glosz.hu webcímen található információs, kommunikációs szolgáltatásokat nyújtó weboldalon keresztül történik. Továbbá jelen ÁSZF hatálya kiterjed minden olyan ügyletre Magyarország területén, amely jelen szerződésben meghatározott Felek között a szerződésben leírt módokon jön létre.

1.2. A www.glosz.hu weboldalon bárki szabadon, kötöttségektől mentesen és díjtalanul böngészhet, a weboldal szolgáltatásait bárki jogosult igénybe venni, amennyiben a Weboldalon az információkat elérte, továbbá magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

1.3. A www.glosz.hu weboldal üzemeltetését a Glósz és Tsa. Kft. végzi.

Székhely: 1051 Budapest, Arany János u. 15. III. lph III./5.
Telefonszám: +36 1 302 4443
Email: glosz@glosz.hu

2. Ajánlatkérés, megrendelés

2.1. A weboldal látogatóinak, partnereinknek meg van a lehetősége, hogy a weboldal ajánlatkérés rovatában, vagy az egyes aloldalakon általánosságban, vagy speciálisan egy-egy termékre, szolgáltatásra vonatkozóan ajánlatkérést állítsanak össze, ajánlatkérést fogalmazzanak meg és a weboldal segítségével az ajánlatkérést eljuttassák irodánkba, kollégáinkhoz.

2.2. A beérkezett ajánlatkéréseket kollégáink haladéktalanul feldolgozzák, pontosítás végett felveszik az ajánlatkérővel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és pár napon belül a kért szolgáltatás, termék tekintetében pontos ajánlatot küldenek az ajánlatkérőnek. Az ajánlat érvényességi idejének minden esetben az ajánlaton megadott érvényesség idejét kell tekinteni.

2.3. Cégünk mindent megtesz a beérkezett üzenetek gyors és szakszerű megválaszolása érdekében, de nem vállal felelősséget az internetes kapcsolat, a hálózat és egyéb előre nem látható hibákból adódóan az ajánlatkérés postafiókunkba való beérkezésének hiányából következő esetleges károkért, jogkövetkezményekért.

2.4. A beérkezett megrendeléseket kollégáink haladéktalanul feldolgozzák, pontosítás végett felveszik a megrendelővel a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és pár napon belül a kért szolgáltatás, a legyártandó termék tekintetében pontosított ajánlatot és/vagy szerződést küldenek a megrendelőnek. Az ajánlat és a szerződés érvényességi idejének minden esetben az ajánlaton megadott érvényesség időt kell tekinteni.

A felek között a szerződés minden esetben az ajánlat írásos elfogadásával vagy a szerződés mindkét fél általi aláírásával jön létre.

3.  Hírlevél szolgáltatás, fel és leíratkozás

3.1. A weboldal látogatóinak lehetősége van feliratkozni hírlevél szolgáltatásunkra, mely szolgáltatást jelen szerződési feltételek és az adatvédelmi tájékoztató elfogadásával és a hírlevél feliratkozás modul név és e-mail cím mezők kitöltésével, majd a felíratkozás gombra kattintással igényelhetik. A hírlevél feliratkozáskor a fenti adatok megadásával a látogató feljogosítja a Glósz és Társa Kft.-t, hogy tájékoztatást küldhessen közvetlenül vagy egy általa megbízott hírlevél szolgáltatón keresztül szolgáltatásairól, aktuális ajánlatairól, a szakterülethez kapcsolódó érdekességekről, újdonságokról, vagy felhívja figyelmét egy olyan információra, amely a tevékenységi köréhez kapcsolódik.

3.2. A hírlevélre történő feliratkozáskor a felíratkozó kifejezetten egyetért és hozzájárul, hogy megadott személyes adatait (név, e-mail cím) a Glósz és Társa Kft. hírlevél küldés céljából tárolja és feldolgozza.

3.3. A megadott személyes adatok a weboldal látogatójának kérésére, adatkezelési céljuk megváltozása vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határidejének lejárta után törlésre kerülnek.

3.4. A hírlevelezési szolgáltatásról leíratkozni írásban, emailen és automatikusan bármikor lehetséges.

A megadott hozzájárulását a hírlevél kiküldéséhez bármikor visszavonhatja az aktuális hírlevél végén megjelenő leíratkozási linkre kattintva, vagy az ott található e-mail címre küldött üzenet segítségével.

Lehetőség van a weboldal alján található hírlevél leírtakozás linkre kattintva az e-mail cím megadásával is kezdeményezni a hírlevelezési listáról történő leíratkozást. Ebben az esetben az oldal egy emailt küld az adott címre és az abban található megerősítő linkre kattintva történik meg a leíratkozás.

A fentiek mellett természetesen a szolgáltató számára küldött e-mailben is lehetséges leíratkozni hírlevél szolgáltatásunkról.

3.5. A leíratkozást követően a hírlevelezéshez megadott személyes adatok végérvényesen és visszavonhatatlanul törlésre kerülnek.

4. Egyebek

4.1 A www.glosz.hu weboldal igénybevétele feltételezi a böngésző részéről az internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a techológiával együttjáró hibalehetőségek elfogadását.

4.2 A szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a www.glosz.hu weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be. A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a látogató felelős a www.glosz.hu weboldalhoz való kapcsolódásáért és a www.glosz.hu weboldalon történő bárminemű tevékenységéért. Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a weboldal akadálytalan működését és a weboldalon történő szolgáltatások igénybevételét, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elveszik. A Szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a weboldalhoz való csatlakozás miatt következett be.

4.3 A www.glosz.hu weboldal ezúton tájékoztatja felhasználóit, hogy adataikat az esetlegesen létrejött szolgáltatói szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. Adataikat harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor harmadik fél az www.glosz.hu weboldal alvállalkozójaként közreműködik. Az alvállalkozók a weboldal által átadott személyes adatokat az igénybevett szolgáltatás zökkenőmentes lebonyolíthatóságán és annak későbbi bizonyíthatóságán túl semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további jogi, vagy természetes személyeknek átadni. Az adatok kezelésekor a mindenkor hatályos Adatvédelmi Törvénynek, a weboldal Adatvédelmi elveinek megfelelően jár el weboldal üzemeltetője.

4.4 A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben ez nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek a Fővárosi Törvényszék joghatóságát kötik ki.

4.5 A Szolgáltató bármikor jogosult jelen ÁSZF feltételeit egyoldalúan módosítani. Az esetleges módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba.

Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO