Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.06.17

Szorosabb banki együttműködések

Ügyfeleink gyors és hatékony kiszolgálása érdekében fontosnak tartjuk pénzintézeti (banki, lízingcéges) kapcsolataink szorosabbra fűzését. Többes bankügynöki engedélyünkre alapozva, ezért sikeres megállapodást kötöttünk több pénzintézettel az elmúlt hetekben.

 

A független többes bankügynöki engedély lehetővé teszi, hogy társaságunk több pénzintézettel is együttműködési megállapodást hozzon létre. Ezek az együttműködések biztosítják, hogy ügyfeleinknek az igényeikhez legjobban illeszkedő finanszírozást tudjuk felkutatni. Másrészt ügyfeleink a piacra jellemzőnél lényegesen gyorsabb választ kaphatnak társaságunk segítségével finanszírozási (hitelfelvétellel, lízinggel kapcsolatos) kérdésekben. Társaságunknak a Merkantil Bank, a CE Faktor és a Magyar Mikrohitelező már korábban is szerződött partnere volt. Erőfeszítéseink következtében partnereink köre a Sberbankkal és a CIB Lízinggel bővült az elmúlt napokban. A közeljövőben várhatóan a K&H Bankkal, az MKB Bankkal és az Unicredit Bankkal is együttműködési megállapodást tudunk létrehozni. A lízingcégek köréből pedig a Budapest Lízinggel kerül sor egyedi megállapodás kialakítására. Az ügynöki megállapodás alapján kollégáink meglévő szakmai ismereteiket egy-egy oktatás keretein belül tovább fogják bővíteni. Ennek során a partner pénzintézetek az elvárásainak megfelelő információkról és dokumentumokról tartanak számukra továbbképzést. Az oktatás után vizsga jön! A sikeres vizsgát követően kollégáink ismerni fogják a partner pénzintézetek elvárásait és dokumentációs igényét. Így a hitelkérelmek feldolgozásakor lényegesen kevesebb kérés vagy kérdés fog visszaérkezni a pénzintézetektől.

Budapest, 2014. június 16.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO