Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.03.10

Támogatott háttérrel a BAMAKO Rally hatékonyabb kiszolgálásáért

A kocsordi KÁDÁR SPED Kft. a kezdetek óta a BAMAKO Rally hivatalos logisztikai partnerének tekinthető. A társaság 100 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el társaságunk segítségével szerviz- és karbantartási kapacitásai fejlesztéséhez, Szabolcs-Szatmár-Bereg Me-gyében.

 

A KÁDÁR SPED Kft. 2007-ben került megalapításra családi vállalkozásként, a tulajdonos neve alatt működtetett nagy múltú egyéni vállalkozás jogutódjaként. A társaság nemzetközi árufuvarozással és szállítmányozással foglalkozik. A társaság afrikai, kis-ázsiai és közel-keleti utakra szakosodott, ezért került kapcsolatba már a kezdetekkor a BAMAKO Rally szervezőivel. A társaság néhány éve a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordra helyezte át székhelyét, ahol saját szerviz- és karbantartási központ építésébe kezdett. A társaság célja olyan korszerű műszaki háttér kialakítása volt, ahol saját kapacitásokon, költséghatékonyan biztosítani tudja szerelvényei fenntartását. Ehhez nagy segítséget nyújtott a területfejlesztési támogatások körében megpályázott és elnyert közel 100 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatás. A társaság 2013-ban kezdte meg a fejlesztést, melynek részeként 758 négyzetméter alapterületű szerviz kerül megépítésre és felszerelésre.  A néhány hónapon belül befejezésre kerülő fejlesztésnek nagy súlyt ad, hogy 20 munkahely fenntartását is biztosítja, a munkanélküliségtől sújtott térségben. Társaságunk a támogatás megszerzése mellett, a hatékony lebonyolításhoz szükséges projektmenedzsment szolgáltatásokkal is részt vesz a fejlesztés megvalósításában.

Budapest, 2014. március 10.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO