Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.04.30

Támogatott technológiai fejlesztés a Boldogfa Faipari Kft-nél

A Boldogfa Faipari Kft. 38 millió forint összegű technológiai fejlesztést hajtott végre 2014-ben, amelyhez 15 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el társaságunk segítségével. A fejlesztés célja az üzleti tevékenység bővítéséhez szükséges gyártástechnológiai feltételek meg-teremtése volt.

 

A csabrendeki Boldogfa Faipari Kft. fő tevékenysége saját fejlesztésű gerendaházak gyártására és kivitelezésére irányul. Bár az elmúlt években a társaság töretlenül fejlődött, 2013-ra egyértelművé vált, hogy a versenyképesség javításához a meglévő technológiai kapacitások bővítése szükséges. A fejlesztés célja az alapanyaggyártás korszerű műszaki feltételeinek kialakítása volt, amelyhez plazma- és lángvágó, élhajlító- és hengerítő gépek, valamint elszívó berendezés került beszerzésre. ?A megvásárolt berendezésekkel a gerendaházak gyártásához szükséges alapanyagokat professzionálisan tudjuk előkészíteni. Így fő célkitűzésünk teljesült: a gyártási folyamatok teljes vertikumát felügyelhetjük. Ez a minőség javítása mellett, költségelőnyöket is biztosít részünkre.? ? összegezte röviden a fejlesztés hatásait a társaság ügyvezetője. A társaság 15 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert el, a 38 millió forint összköltségvetésű beruházáshoz.

Budapest, 2014. április 28.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO