Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.06.20

Társaságunk közreműködésével idén is zökkenőmentesen zajlott a Projekt Fenntartási Jelentések beküldése.

Társaságunk idén is hatékonyan vett részt az éves Projekt Fenntartási Jelentések beküldésében, aminek eredményeként nagymértékben könnyített a vállalkozok terhein. Társaságunk idén közel 100 db Projekt Fenntartási Jelentést készített el és küldött meg határidőre a Nemzetgazdasági Minisztérium részére.

 

Azoknál a beruházásoknál és fejlesztéseknél, amelyekhez a vállalkozás támogatást vett igényben, a megvalósítás befejezését követően megkezdődik a projekt fenntartási időszak. A társaságoknak minden évben jelentést kell készíteniük a projekt hatására létrejött eredményeiről, és be kell mutatniuk a pályázatban vállalt feltételek teljesülését. A jelentéseket figyelembe véve a közreműködő szervezetek ellenőrzik a kötelezettségek teljesítésének szabályszerűségét. Egy-egy szabálytalanság megállapítása akár a támogatás kamatos kamattal történő visszafizetésével is járhat. A cégvezetőkre így komoly felelősség hárul a jelentések elkészítésekor, amelyet társaságunk szakmai hozzáértése és széleskörű tapasztalata nagymértékben megkönnyít. Minden évben ellenőrizzük ügyfeleink jelentési kötelezettségének határidejét, és értesítjük a rá váró feladatról. Idén májustól júniusig társaságunk közel 100 db jelentést készített el és küldött meg, amelyek közül több már elfogadásra is került. A következő hónap során még közel 20 db jelentést készítünk el partnereink részére.

Budapest, 2014. június 20.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO