Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.08.22

Telephelyfejlesztés a JÉG-PÉK Kft. Pomázi telephelyén

A JÉG-PÉK Kereskedelmi Kft. sikeresen pályázott az Új Széchenyi Terv keretében meghirdetett ?Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért? pályázati kiíráson. Közel 40 millió forint összköltségvetésű projektjéhez közel 20 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott segítségünkkel.

 

A telephely fejlesztési projekt során a JÉG-PÉK Kft. megszüntette a korábbi műszaki és technológiai hiányosságait és végre sikerült megvalósítania egy közel 190 m2-es telephelyfejlesztést. Ennek következtében a jelenlegi épület korszerűsítése mellett átalakításra került a hűtőkamra, beszerelésre kerültek az új sokkolók és elpárologtatók, valamint az új kelesztő kamra is. Az eszközpark bővítése is megtörtént, így a pékáruk előállítás gyorsabbá és korszerűbbé vált. A minőségi technológiának köszönhetően a társaság minden szigorú EU-s előírásnak meg tud felelni. A fejlesztés következtében pedig a jelenlegi 11 fős állományi létszám mellett 3 fő számára teremtett új munkahelyet. A támogatáshoz és a korszerűsített telephelyhez gratulálunk partnerünknek.

Budapest, 2014. augusztus 22.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO