Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.12.30

TELEPHELYFEJLESZTÉS A MÁTRAI ÜVEG-TÜKÖR KFT-NÉL

A Mátrai Üveg-Tükör Kft. közel 26 millió Ft-ot nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból az Új Széchenyi Terv Telephelyfejlesztés Operatív Programja keretében. A projekt teljes összege közel 70 millió Ft volt. A Glósz és Társa Kft. a Mátrai Üveg-Tükör Kft-t a projekt megvalósítása során a projektmenedzsmenti feladatokkal, az utókezelési munkálatok elvégzésében segíti.

 

A Mátrai Üveg-Tükör Kft. 2004-ben alapított üveg-, tükör megmunkálásával foglalkozó mikrovállalkozás. Az egyre szélesedő áruválaszték, a vevőkör összetételének és számának növekedése, az áruforgalom minőségi és mennyiségi paraméter-változásának pozitív tendenciái tették indokolttá a kivitelezést. A projekt célja a technológiafejlesztéshez szükséges ingatlankapacitások megvalósítása volt. A fejlesztésre a társaság tulajdonosának tulajdonában lévő, Pilisvörösváron lévő bérelt ingatlanon végrehajtott beruházás formájában került sor. A fejlesztés, kivitelezés építésből állt. A társaság 951,18 m2 bruttó alapterületű épületet épített a fejlesztés során. Elkészült 523,25 m2 nettó alapterületű csarnokrész (üzemi terület), 168 m2 nettó alapterületű alapanyag- és késztermék raktár, 66 m2 nettó alapterületű bemutatóterem kézműves műhellyel, 35,16 m2 nettó alapterületű szociális helység (öltöző, mosdók, teakonyha), valamint a bemutató terem fölött 97 m2 nettó alapterületű iroda. Kialakításra került 97 m2 alapterületű vevők parkolására és a készáru átvételére szolgáló fedett-nyitott térrész is.

A fejlesztés 5 munkahely megtartását és 3 új munkahely kialakítását teszi lehetővé. A fejlesztés eredményeként a társaság végre tudja hajtani üveg-megmunkálási profiljának fejlesztéséhez szükséges technológiai fejlesztését. A fejlesztésre alapozva a társaság évi 20-25%-kal tudja növelni jövedelmezőségét, javítani tudja versenyképességét, stabilizálni és növelni képes piaci pozícióját. A fejlesztés befejezését követően a társaság azonnal használatba tudta venni az épületet, mely az árucsoportok teljes raktározási és logisztikai kiszolgálását teszi lehetővé, így a szakhatósági feltételeknek maradéktalanul megfelel.

Budapest, 2014.12.29

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO