Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.06.20

Terézváros Önkormányzata 47 millió 489 ezer forintos támogatási előleghez jutott társaságunk közreműködésével.

Társaságunk projektmenedzseri szerepet vállal a Terézvárosi Önkormányzat KMOP-4.6.1-11-2012-0007 azonosító számú pályázatának megvalósításában. Az Önkormányzat 189.958.125 forint pályázati forrást nyert a Budapest VI. kerület Munkácsy Mihály u. 10. szám alatti óvoda rekonstrukciójára és bővítésére. Az Önkormányzat társaságunk közreműködésével előlegigénylési kérelmet nyújtott be, amely alapján a Közreműködő Szervezet 47 millió 489 ezer forintot utalt át az Önkormányzatnak.

 

A Terézvárosi Önkormányzat elnyert pályázatában vállalta, hogy a Budapest VI. kerület Munkácsy Mihály u. 10. szám alatti óvoda épületét felújítja és bővíti. Ennek eredményeként 775,16 m2 alapterületű akadálymentesített épület kerül kialakításra és 60 új férőhellyel gyarapodik az óvoda, ahol így már 163 gyerek ellátásáért felelnek. Társaságunk folyamatosan, projektmenedzsment keretében segíti és irányítja pályázati oldalról a projekt megvalósítását és elszámolását. Többek között közvetítői feladatot látunk el a közreműködő szervezet és az Önkormányzat között. Elkészítjük a szerződésmódosítási kérelmeket, benyújtjuk a kifizetési kérelmeket, beszámolókat, ellenőrizzük a kötelező vállalások teljesülését, a nyilvánossági feltételeknek való megfelelést. A hatékony projektmenedzsmentnek köszönhetően, a héten 47 milliós támogatási előleg került megfizetésre a Terézvárosi Önkormányzat részére.

Budapest, 2014. június 20.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO