Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.02.24

Termékfejlesztés megvalósítása az Alu-Style-nál

A nemzetközi piacon is versenyképes, "Albatros Indoor" beltéri ajtócsalád került kifejlesztésre a székesfehérvári Alu-Style Korlátolt Felelősségű Társaságnál. Társaságunk széleskörű innovációs menedzsment szolgáltatást nyújtott a fejlesztés megvalósításához.

 

A székesfehérvári Alu-Style Kft. alumínium bútorok, tolóajtók, térleválasztók, tároló- és polcrendszerek, valamint ezekhez kapcsolódó egyéb kiegészítő eszközök és berendezések gyártásával foglalkozik, 1998 óta. A társaság versenyképessége megőrzése céljából aktív innovációs tevékenységet folytat. Ennek részeként került sor egy felső kategóriás, alumínium beltéri ajtócsalád kifejlesztésére. Az ?Albatros Indoor? márkanevű új termékcsalád jól illeszkedik a társaság kínálatában található beltéri tolóajtórendszerekhez. Társaságunk több részből álló innovációs menedzsment szolgáltatást nyújtott a fejlesztés megvalósításához: Közreműködtünk a termékarculat részét képező ?Albatros? márkanevekre vonatkozó védjegyoltalom (jogi védelem) megszerzésében. Eljártunk az új termékcsalád kizárólagos használatát biztosító formatervezési mintaoltalom (jogi védelem) megszerzésében. A fejlesztés kedvező finanszírozási feltételeinek megteremtése céljából, a fejlesztési költségek célirányos csoportosításával, kialakítottunk egy olyan fejlesztési projektet, amely megfelelt az innovációs pályázatok feltételeinek. Lebonyolítottuk a forrásbevonáshoz szükséges innovációs pályázatot, melynek keretében az 53 millió forint összköltségű fejlesztési projekt megvalósításához 43 %, összesen 23 millió forint vissza nem térítendő támogatást szeretünk meg. Elvégeztük a vissza nem térítendő támogatás zavartalan lehívásához szükséges projektmenedzsment feladatokat. A projekt sikeres megvalósítása tovább erősítette társaságaink közel 10 éves együttműködését.

Budapest, 2014. február 23.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO