Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.03.03

Térségi szempontból kiemelkedő jelentőségű fejlesztés a Provertha Zrt.-nél

Új galvanizáló és szerszámüzem megvalósítására irányuló fejlesztést kíván végrehajtani a Provertha Electronic Components Zrt. kapuvári és sárvári üzemében. Társaságunk 500 millió forint vissza nem térítendő támogatás megszerzésével működött közre a fejlesztés előkészítésében.

 

Az 1993-ban alapított Provertha Electronic Components Zrt. elektromos alkatrészek gyártásával foglalkozik, melyet 92 %-ban export piacra értékesít. A társaság sárvári, kapuvári és beledi üzemeiben jelenleg is 555 főt foglalkoztat, ezért az egyik legnagyobb munkaadó az érintett kistérségekben. A társaság 7 éve tervezi egy új galvanizáló üzem megépítését a kapuvári ipari parkban működő üzemében. A folyamatosan bővülő termelés a sárvári ipari parkban működő szerszámüzem bővítését és korszerűsítését is szükségessé tette az elmúlt években. A társaság több alkalommal pályázott vissza nem térítendő támogatásra korábban, de erőfeszítései eredménytelenek maradtak. A társaság Magyarország irányában elkötelezett tulajdonosi köre és vezetése azonban a nehézségek ellenére is kitartott a magyar üzemek fenntartása és bővítése mellett. Ehhez kapott a társaság most jelentős segítséget a Nyugat-Dunántúli Operatív Programból elnyert jelentős összegű vissza nem térítendő támogatással. A társaság által tervezett fejlesztés bekerülési költsége 1,840 milliárd forint, amelyhez a társaság 27,16 %, összesen 500 millió forint összegű vissza nem támogatást kapott. A tervek szerint a társaság 2014. márciusban kezdi meg, és 2015. június hónapban fejezi be a fejlesztés megvalósítását. A fejlesztés során 50 új munkahely is létrejön. Társaságunk az 500 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatás megszerzéséhez szükséges pénzügyi tanácsadói feladatok lebonyolításával vett részt a fejlesztés előkészítésében.

Budapest, 2014. március 1.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO