Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.06.16

Tovább bővült a Glósz és Társa csapata!

Örömmel tájékoztatjuk partnereinket, hogy Egri Adrienn pénzügyi tanácsadó 2014. június hónaptól megkezdte munkáját társaságunk központi irodájában! A 2013-ban elindított hálózatfejlesztés folytatásaként szükségessé vált a központi irodánkban dolgozó tanácsadók létszámának bővítése is, amely Adriennel már 4 főre növekedett.

 

Társaságunk az elmúlt 1,5 évben felállított területi képviseleti rendszer segítségével egyre szélesebb körbe tudja kiszolgálni a partnereit. A hálózatfejlesztéshez kapcsolódóan a központi irodákban dolgozó szakértők létszámának bővítése is szükségessé vált. A magas szintű szolgáltatási feltételek teljes körű biztosítása ugyanis azt igényli, hogy a kisebb és a nagyobb ügyekre is megfelelő módon tudjunk koncentrálni. Adrienn kolléganők felsőfokú számviteli végzettséggel és mintegy 10 éves szakmai gyakorlattal rendelkezik. Munkáját júniusban kezdte meg. Feladata ügyfeleink hitelkérelmének, pályázatainak, üzleti terveinek hatékony, mindenki megelégedésére szolgáló elkészítése, utómunkáinak felügyelete. Munkájához sok sikert kívánunk!

Budapest, 2014. június 13.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO