Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.08.08

Továbbra is népszerű a Széchenyi Kártya Program

A KAVOSZ értékelése szerint sikeres első félévet tudhat maga mögött a Széchenyi Kártya Program, ami az MNB Növekedési Hitelprogramja mellett az egyik legkedvezőbb feltételekkel rendelkező forrás a piacon.

 

2014 első félévére a Széchenyi Kártya Program keretében létrejött hitelügyletek száma már meghaladta a 200 ezret, a kihelyezett hitelek összege pedig az 1345 milliárd forintot. A vállalkozások beruházási kedvét jelzi, hogy a Széchenyi Beruházási Hitel ügyleteinek száma a tavalyi évhez képest 54%-kal emelkedett. Ugyancsak népszerű termék a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel és az Agrár Széchenyi Kártya is. Az új uniós pályázatok rövidesen megjelennek. A pályázatokon való részvételt könnyíti meg a program két konstrukciója. A Széchenyi Önerő Kiegészítő Hitel segítségével a mikro-, kis- és középvállalkozások a pályázatban előírt, kötelező önrészt tudják külső forrásból biztosítani, míg a Széchenyi Támogatást Megelőlegező Hitel a már támogatási szerződéssel rendelkező vállalkozás számára segít kiküszöbölni a támogatás utófinanszírozásából származó nehézségeket. Mindkét konstrukció kedvezményes kamatozású - az állami kamattámogatás mértéke 5% -, így a jelenlegi éves nettó kamat az első esetben 1,6%, a másodikban 1,1%.

A Széchenyi Kártya Program nyújtotta lehetőségekkel tehát továbbra is érdemes számolni.

Budapest, 2014. augusztus 8.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO