Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.05.12

Új bankkapcsolat kialakítása a Ramico Kft-nél

A Ramico Kft. újraszervezte banki kapcsolatait társaságunk közreműködésével. A társaság új kereskedelmi banki partnere a K&H Bank lett. A bankkapcsolat kialakítására a piacvezető bankok versenyeztetésével került sor.

 

A gázvezetékek, erőművek és acélszerkezetek kivitelezésére, valamint mélyépítési feladatokra szakosodott Ramico Gázvezeték-építő és Szerelő Kft. 1989-ben került megalapításra. A társaság az elmúlt közel 10 évben a Citibankkal alakított ki számlavezetési és hitelezési kapcsolatot. A Citibank üzletpolitikájában bekövetkezett változások miatt azonban a társaság mintegy 1,5 éve nehéz helyzetbe került. Így 2013 végén kényszerítővé vált új bankkapcsolat kialakítása. A helyzetet bonyolította, hogy egy új vagyonkezelő társaság létrehozásával, szétválás útján, a társaság cégcsoporttá alakult. Társaságunk versenytárgyalást írt ki a piacvezető kereskedelmi bankok között a társaság új banki partnerének kiválasztásra. A 4 hónapig tartó folyamat során a társaság a K&H Bankot választotta új kereskedelmi banki partnerként. Az új bankkapcsolat kialakítása lehetővé tette a banki költségek csökkentését, a hitelkeretek megújítását és bővítését. Az új kereskedelmi bank kiválasztására irányuló folyamatot társaságunk szervezte és irányította.

Budapest, 2014. május 10.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO