Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.07.22

Újabb értesítési hullám az EMIR felületen!

A napokban kezdték meg az aktív pályázattal rendelkező pályázók kiértesítését a ?Széchenyi 2020? név alatt megvalósuló programok arculati előírásának, valamint a kedvezményezettek tájékoztatási kötelezettségeinek változásáról.

 

Az Európai Unió 2014 - 2020 közötti időszakra elfogadott költségvetésének keretében újabb jelentős pénzügyi forráshoz jut Magyarország, mely forrás megteremtheti a lehetőséget a magyar gazdaság tartós növekedésének. Az új programozási időszak fejlesztési programja a "Széchenyi 2020" nevet kapta, mely 2014.07.11 napon került bevezetésre. Az új arculati előírások bevezetése mellett jelentősen egyszerűsödnek, felhasználóbaráttá válnak a tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó szabályok is, melyek a Kedvezményezettek Tájékoztatási Kötelezettsége útmutató és arculati kézikönyv "KTK 2020" című dokumentumban találhatóak. (Vonatkozó dokumentumok letöltése: http://palyazat.gov.hu/doc/25)

A projektek megvalósításakor a támogatási szerződés kötésének időpontjában hatályos "KTK" szerint kell eljárni, azonban a KTK 2020 megjelenésekor a már benyújtott, értékelés előtt, vagy értékelés alatt álló pályázatok esetében, illetve a már támogatási döntéssel rendelkező (támogatási szerződéskötés előtt álló) projektek esetében, a korábbi, KTK-ban foglalt feladatok teljesítése kötelező.

http://palyazat.gov.hu/valtozasok_az_arculati_eloirasokban_es_a_kedvezmenyezettek_tajekoztatasi_kotelezettsegeiben

Budapest, 2014. július 22.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO