Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.08.14

Újabb növekedési projektek a Bio Fungi Csoportnál

A Bio Fungi Csoport 2 tagvállalata 6 projekt keretében közel újabb 2,5 milliárd forint összegű fejlesztést hajt végre a következő 1 évben. A projektek megvalósítására a K&H Bank által nyújtott hitel, vissza nem térítendő támogatás és saját forrás felhasználásával kerül sor.

 

A Bio Fungi Csoport Magyarország és a régió vezető gombaipari vállalkozása. A Cégcsoport folyamatos technológiai fejlesztéseinek köszönheti kiemelkedő versenyképességét. A Cégcsoport által végrehajtott fejlesztések volumene megközelítette a 9 milliárd forintot, az elmúlt 5 évben. A Cégcsoport ezt a trendet kívánja folytatni a következő 1 évben megvalósításra kerülő fejlesztéseivel. Ezek keretében bővíteni kívánja komposztgyártási, gombatermesztési és szalma betakarítási kapacitásait. Új karbantartási központot épít, korszerűsíti központi irodáját és informatikai rendszerét. A fejlesztés a Cégcsoport áporkai és ócsai telephelyein kerül megvalósításra. A fejlesztésre alapozva a társaság további évi 1,5-2,5 milliárd forinttal tudja bővíteni árbevételét. Társaságunk a fejlesztések megvalósításához szükséges hitel és vissza nem térítendő támogatás megszerzésében működött közre.

Budapest, 2014. augusztus 13.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO