Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.11.13

Újabb sikeres pályázati zárás társaságunk segítségével!

A HUNGARO CHEMICALS Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. közel 57 millió Ft-ot nyert el, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatásból, melyből 2 új eszközt, egy töltőgépet és egy digitális nyomdai rendszert vásárolt, és átalakította nagycserkeszi telephelye három épületét. A pályázat elkészítésében és az elszámolási dokumentáció benyújtásában társaságunk nyújtott segítséget a vállalat részére.

 

A Hungaro Chemicals Kft. egyre szélesedő áruválasztéka, a vevők számának növekedése, a folyamatosan növekvő forgalom és az új technológiai megoldások tették indokolttá a telephely csarnokainak átalakítását. Ennek köszönhetően korszerűsítésre került a meglévő három épületet, ami megteremtette a teljes raktározási és logisztikai kiszolgálási lehetőségét. A fejlesztések eredményeként nőtt a társaság raktári kapacitása, gyorsult az ügyfélkiszolgálása. A társaság a projekt részeként beszerzett egy Color 570 digitális nyomdai rendszert, amivel meg kívánja teremteni a saját címkegyártás alapjait, és egy 1 fejes, mérleges töltőgépet, ami a habzó folyadék kiszereléséhez szükséges. A Hungaro Chemicals Kft. a beruházás befejezését követően társaságunk segítségével benyújtotta a projekt teljes pénzügyi és műszaki elszámolási dokumentációját a közvetítő szerv felé, aminek köszönhetően a társaság hamarosan lehívja az elnyert 57 millió forintos támogatást.

Budapest, 2014. november 13.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO