Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.09.12

Utolsó lépés társaságunkkal karöltve a támogatás lehívásához!

Társaságunk segítségével a Kerekegyházán működő KÖNIG Járműablakszerkezet Gyártó és Forgalmazó Kft. az Új Széchenyi Terv Komplex vállalati technológia fejlesztés Operatív Programja keretében nyert 23 millió forint vissza nem térítendő támogatás lehívásához benyújtotta záró elszámolási dokumentációját.

 

A König Kft. 1991 óta végzi gépjárműipari beszállító tevékenységét Kerekegyházán. Fő tevékenysége járműablakok tervezése, fejlesztése és gyártása. A társaság korszerű és innovatív technológiai hátterének és széles körű szolgáltatásainak köszönhetően vezető piaci pozícióval rendelkezik. A társaság elsődleges célja a technológiai fejlesztés és a versenyképesség javítása mellett, az erőforrások hatékony hasznosítása, európai színvonalú vezetési és munkaszervezési folyamatok kialakítása, valamint a környezetvédelmi elvárásoknak való folyamatos megfelelés.

A projekt megvalósítása során felépült 386,51 m2 alapterületű új üzem, melyben szerszámgyártás, csomagolóanyag gyártó üzem és iroda került kialakításra. A társaság megvásárolt és üzembe helyezett 1 db IRK732 tip. 7 bemenetű hőfokérzékelő-kijelzőt és 4 kimenetű időzítő rendszert, 1 db Konica Minolta bizhub C35-t és 1 db QNAP TS-221 adattárolót. A társaság a projekt megvalósítása során beszerzett eszközöket azonnal hasznosításba vette, így azok hatékonyan támogatják a társaság mindennapi munkáját. Társaságunk a forrás megszerzésén túl, segítséget nyújtott a pályázati utómunkálatok lebonyolításában, a záró elszámolás elkészítésében és benyújtásában.

Budapest, 2014. szeptember 12.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO