Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.03.10

Végre sikerült! Az első támogatott fejlesztés az Euromix NK Kft-nél

5 év hasztalan próbálkozás után sikerült az első sikeres pályázati projektet összehozni a dunaújvárosi Euromix NK Kft-nél! A társaság 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el kereskedelmi és raktározási kapacitásai fejlesztéséihez társaságunk segítségével.

 

A dunaújvárosi Euromix NK Kft. ipari szerelvények kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával, valamint a kínálatában megjelenő megoldásokhoz kapcsolódó rendszerek tervezésével foglalkozik 1990 óta. A társaság magyarországi partnerei az élelmiszer- és a vegyipar, a gépgyártás és a szennyvíztisztás területén működnek. A társaság aktív és széleskörű export tevékenységet is folytat. A társaság telephelye Dunaújváros egyik ipari területén, barnamezős környezetben helyezkedik el. A társaság az elmúlt 7 évben jelentős erőfeszítéseket tett a telephely felújítása és bővítése céljából, többnyire saját forrásaira alapozva. Bár többször nekifutottak, a pályázati rendszer sajátosságai, kereskedelmi profiljuk és fejlesztéseik tartalma miatt, többnyire egyik kiíráson sem tudtak részt venni. Így mindannyiunk számára nagy öröm volt, amikor a 2012-ben meghirdetett komplex technológiafejlesztési pályázat alapján közel 10 millió forintot sikerült megszerezni folyamatban lévő fejlesztésükhöz. A támogatást az 542 négyzetméter alapterületű raktár építési munkáinak befejezésére, villástargoncák beszerzésére, valamint a vállalatirányítási rendszer befejezéséhez szükséges informatikai fejlesztésekhez használták fel. Így végre lekerülhetett telephelyükről a sajtó széles körét megjárt, ?Ez a fejlesztés nem az Európai Unió támogatásával valósult meg!? - feliratú táblájuk.

Budapest, 2014. március 9.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO