Gazdálkodás
a pénzügyi adottságokkal
és lehetőségekkel

Facebook linkedin Twitter

Kérdése van? Telefon: +36 1 302 4443

Menüpontok
2014.09.09

Vizsgálja meg hitelképességét, vagy keressen finanszírozási lehetőségeket új honlapunk segítségével! www.gloszestarsa.hu

Működik társaságunk vállalkozások számára létrehozott új honlapja, ahol bárki ellenőrizheti azt, hogy cége hitelképes-e, illetve részletes információt kaphat a jelenleg igénybe vehető hitellehetőségekről.

 

Társaságunk többes banki ügynökként az elmúlt 20 évben közel 1500 ügyletet bonyolított le sikeresen, és mintegy 250 milliárd forint közvetítésében vett részt. Ügyfélkörünk stabil, folyamatosan bővül. A forrásszerzéssel kapcsolatos ügyféligények növekedése miatt 2014 elején több pénzügyi szakemberrel fejlesztettük személyi állományunkat, valamint területi képviselői rendszert építettünk ki, így szolgáltatásainkat országszerte rövid határidővel tudjuk biztosítani ügyfeleink számára.

A fejlesztések részét képezi új honlapunk is: www.gloszestarsa.hu , amelyet meglévő és jövőbeni partnereink számára hoztunk létre annak érdekében, hogy megkíméljük őket a hitellehetőségekkel kapcsolatos, személyes információszerzés időigényes műveletétől. Honlapunkon hitelcél szerint találja meg mindazon finanszírozási konstrukciókat, amelyek a főbb hazai bankok és lízingcégek kínálatában szerepelnek. Több mint 500 banki termék közül válogathat, amelyeknek paramétereit rendszeresen frissítjük. Továbbá néhány gazdálkodási adat megadásával pár perc alatt ellenőrizheti azt is, hogy cége hitelképes-e. Új honlapunkon egy kattintással további szolgáltatásainkkal kapcsolatban is információt kaphat.

Honlapunk a hatékonyság jegyében született, ezért működése egyszerű és átlátható. Szolgáltatásairól és funkcióiról rövidesen bővebben tájékoztatjuk.

Budapest, 2014. szeptember 8.

Oszd meg másokkal is!
Visszahívás kérése

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Kérjük adja meg telefonszámát, és kollégáink rövid időn belül visszahívják Önt elérhetőségén.


Ajánlat kérése

Segítségre van szüksége?

Kérje ingyenes és gyors ajánlatunkat! Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánlatkérés

K+F és iparjogvédelmi tanácsadás

Az alábbi linkről letölthető díjtáblázatunk K+F és iparjogvédelmi tanácsadási feladatokhoz. Kérdés esetén kérje tanácsadóink segítségét a kapcsolat menüpontban.

Letöltöm

Hírlevél feliratkozás

Kérjük adja meg az e-mail címét, hogy azonnal értesülhessen a legfrissebb híreinkről, pályázati lehetőségekről!Elfogadom az oldal felhasználási feltételeiben és az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Kérjük, pipálja ki az alábbi mezőt!
  Válasszon szolgáltatásaink közül!

Tájékozódjon a lehetőségekről, és keresse tanácsadóinkat.

  • Forrásszerzés
  • Bankkapcsolatok optimalizálása
  • Kontrolling rendszer és módszertan
  • K+F tanúsítás
  • Kereskedői szolgáltatások
  • Pénzügyi projektmenedzsment
  • Innováció menedzsment
  • JLO